Deze Anderlecht-speler brengt de titel: “Het grootste talent van de JPL”

Deze Anderlecht-speler brengt de titel: “Het grootste talent van de JPL”
Woensdag 09 mei 2018 - 20:37   I  

De meningen over wie kampioen zal worden in de Belgische Jupiler Pro League zijn verdeeld. Anderlecht en Standard zitten in een positieve flow terwijl leider Club Brugge uit een dal moet kruipen. Journalist Maarten Breckx denkt dat één opvallende speler van Anderlecht het verschil zal maken.

Volgens Breckx wordt paars-wit kampioen door de omstandigheden, laat hij aan HLN weten. “Ik gok op Anderlecht. Club gaat kapot van de stress, merk ik aan alles. Terwijl Anderlecht en ook Standard in een soort van positieve flow zitten waarin alles, of toch veel, lukt. Zij moeten niets na het seizoen dat ze achter de rug hebben, terwijl het voor Club wél moet en die druk kunnen ze momenteel echt niet aan.”

Velen zien Carcela als de beste speler van België, maar Breckx schuift een verrassende Anderlecht-speler naar voren die het verschil zal maken. “Bij Anderlecht zie je dan weer dat de juiste mensen net op de juiste tijd in vorm zijn. Najar, Kums, Morioka en vooral Teodorczyk. Plus Markovic, in mijn ogen het grootste talent van de Belgische competitie. Hij kan het verschil maken.” Opmerkelijk want Markovic heeft nog niet zoveel wedstrijden voor paars-wit achter zijn naam staan.

Poll: Is Markovic het grootste talent van de JPL?

TAGS  I  Anderlecht  I  Markovic  I  Brugge

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024