Nederlaag tegen Anderlecht kwam hard aan bij Club, Leko grijpt in

Nederlaag tegen Anderlecht kwam hard aan bij Club, Leko grijpt in
Woensdag 09 mei 2018 - 15:15   I  

Anderlecht verkocht Club Brugge afgelopen zondag een stevig oplawaai door met 1-2 te gaan winnen op het veld van Club Brugge. Een nederlaag die niemand in Brugge zag aankomen. Ook Ivan Leko niet, die ziedend was na de wedstrijd.

Enkele dagen later is de rust bij de anders zo koele Kroaat al weergekeerd, maar de nederlaag kwam wel hard aan. Dat gaf Ivan Leko ook toe op zijn persconferentie vanmiddag. Al heeft die nederlaag, en vooral de manier waarop, het 'wij-gevoel' wel aangesterkt.

Toch was Club niet zo slecht als geschreven werd nadien. Leko gaat wel ingrijpen om zijn spelers scherp te krijgen voor morgen, maar wat hij net wil doen wil hij niet zeggen. Dat zou naar eigen zeggen "dom" zijn. "Na Genk waren we bijna kampioen en speelden we goed voetbal op bezoek bij een sterke tegenstander, nu zijn we opeens een drama. We gaan nu geen artikels ophangen in de kleedkamer, maar we gaan zeker proberen iets anders te doen in de voorbereiding. De trainingen zullen we benutten om met vertrouwen en grinta opnieuw op topniveau er te staan.”

Poll: Zal Club met meer grinta aan de wedstrijd beginnen tegen Charleroi?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Leko

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024