"Ronaldo zat naast me en zei: Morgen maak ik ze belachelijk"

Maandag 07 mei 2018 - 15:59   I  

De Braziliaanse Ronaldo was in zijn tijd één van de meest gevreesde spitsen ooit. Voormalig ploeggenoot Zé Elias won samen met de aanvaller de UEFA Cup in 1998 door een 3-0 (goals van Iván Zamorano, Javier Zanetti en Ronaldo) overwinning van Lazio. Mede door Ronaldo en zijn uitspraken won Inter toen de hoofdprijs, laat Zé Elias weten aan Planet Football.

"Ik zat op dezelfde kamer met Ronaldo en vóór de finale koos elke club twee spelers die de media mocht toespreken. Lazio koos voor Alessandro Nesta en Roberto Mancini en zij zeiden dat Lazio het van de twee ploegen het meest verdiende, omdat Lazio de finale had bereikt zonder te verliezen. Ronaldo zat naast me en zei: Morgen maak ik ze belachelijk.”

“Ik vroeg: ‘Wat bedoel je?’ Hij keek mij aan en zei: ‘Ze praten teveel.’ De volgende dag wonnen we de wedstrijd met 3-0 Ronaldo had een geweldige dag. Mancini kwam tijdens het duel naar hem toe, maar Ronaldo zei: ‘Nu niet, wees stil. Als je wil, geef ik na de wedstrijd mijn handtekening wel.’”, aldus Zé Elias over het fenomeen Ronaldo.

Poll: Ronaldo is één van de beste spelers ooit?

TAGS  I  Ronaldo  I   Mancini  I   Inter

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024