‘Edmilson is duidelijk over toekomst en transfer naar Anderlecht’

‘Edmilson is duidelijk over toekomst en transfer naar Anderlecht’
Maandag 07 mei 2018 - 15:48   I  

Edmilson en Standard zijn aan een uitstekende play-off 1-serie bezig. De Rouches wonnen afgelopen speeldag met 5-0 van Genk en maken nog kans op de titel in de Jupiler Pro League. Over de toekomst van Edmilson in Sclessin wordt veel geschreven, en Edmilson reageert nu zelf op alle geruchten.

De 23-jarige Edmilson geeft toe dat hij in bloedvorm zit. “Dit is het beste moment in mijn jonge carrière. Ik ben goed begonnen en ik heb daar hard voor gewerkt.” Ook vertelt Edmilson dat hij niet blij was met zijn cijfers in de reguliere competitie. “Ik was niet blij met mijn statistieken. Ik speelde wel goed maar ik was niet beslissend genoeg. Nu heb ik bijna elke keer een doelpunt of een assist.”

Tegen Genk vierde Edmilson weer door het logo van de club vast te nemen. “Op dit moment ben ik een Standard-speler, dat is de enige badge die ik op dit moment dus kan tonen”, vertelt Edmilson lachend tegenover DH.net.

Ook over Anderlecht en alle commotie rondom was Edmilson duidelijk. “Als het mij had gestoord dan had ik niet zo’n goede matchen gespeeld. Alles wat in de pers wordt geschreven, laat ik voor wat het is. Mijn familie en mijn zaakwaarnemer weten wat ik wil. Al de geruchten, voor mij is het onzin. Ik wil het seizoen gewoon afmaken en dan zullen we wel zien”, aldus Edmilson.

Poll: Blijft Edmilson komend seizoen bij Standard?

TAGS  I  Edmilson  I   Anderlecht  I   Standard

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024