Update: Lierse verneemt dramatisch nieuws

Update: Lierse verneemt dramatisch nieuws
Maandag 07 mei 2018 - 18:14   I  

Is het einde nabij voor Lierse SK? Daar lijkt het nu toch steeds meer op. Volgens de laatste berichten zou de traditieclub volgend jaar geen profclub meer zijn. De overname door David Nakhid ging uiteindelijk niet door en nu heeft de club ook geen nieuwe licentie gekregen voor volgend seizoen.

Update, 18u14: "Lierse krijgt geen nieuw uitstel van het BAS. Het lot ligt nu in handen van Wadi Degla. Vereffenen of een doorstart op lager niveau. 1B volgend seizoen lijkt een utopie. Dit seizoen zouden de matchen wel nog afgewerkt worden", meldt Sporza.

Volgens Sporza is het einde van Lierse dus nabij. Bij de club willen ze de berichten vooralsnog niet bevestigen, maar het is duidelijk dat het er niet goed uit ziet voor de 1B-club.

"Lierse heeft tot 17 uur vanmiddag de tijd om zijn dossier volledig in te dienen bij het BAS in de hoop om een licentie te krijgen voor volgend seizoen. Maar zo ver komt het hoogstwaarschijnlijk niet eens. Er zit namelijk een serieuze kink in de kabel tussen oude eigenaar Maged Samy en nieuwe eigenaar David Nakhid. De overname zou er niet komen en zo is alle hoop voor Lierse plots verdwenen", schrijft Sporza.

"De club bevestigt het nieuws voorlopig niet, maar de geluiden die het einde van Lierse voorspellen klinken ondertussen oorverdovend luid. Als de club straks geen licentie krijgt, dan moet het volgend seizoen aantreden in de amateurliga. Om 10 uur is houdt het bestuur van Lierse een spoedoverleg. Ook de spelers zouden dan ingelicht worden. De training van vanmorgen is alvast afgelast."

Poll: Komt het nog goed?

TAGS  I  Lierse  I   Nakhid

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024