'Standard speelt kwade Vanheusden kwijt aan één van deze 3 Belgische topclubs'

'Standard speelt kwade Vanheusden kwijt aan één van deze 3 Belgische topclubs'
Maandag 07 mei 2018 - 06:29   I  

Zinho Vanheusden debuteerde tijdens de play-offs in het shirt van Standard, maar de voorbije weken zat het Belgische toptalent steevast op de bank of zelfs in de tribunes. Een vreemde situatie en het is bijgevolg nog niet zeker of Vanheusden ook volgend seizoen nog op Sclessin zal spelen...

Volgens Het Belang van Limburg is de kans reëel dat Vanheusden volgend seizoen bij een andere Belgische topclub speelt. Club Brugge, AA Gent en KV Oostende houden de situatie van het Inter-talent alleszins in de gaten. Vooral KVO, waar met Gert Verheyen de gewezen U19-bondscoach van Vanheusden aan het roer staat, zou een serieuze troefkaart in handen hebben om de speler binnen te halen.

"Inter Milaan, dat Vanheusden voor anderhalf jaar verhuurt aan de Rouches, stelt zich stilaan vragen. De Italiaanse topclub wil het toptalent zo veel mogelijk ervaring zien opdoen. Dat de jeugdinternational na zijn zware blessure niet meteen een basisplaats beet heeft, begrijpen ze wel in Milaan. Maar dat hij zelfs geen deel uitmaakt van de kern, stuit op onbegrip", schrijft Het Belang van Limburg nog.

"In de huurovereenkomst van Vanheusden is een clausule opgenomen waarin zowel Standard als de verdediger zelf de uitleenbeurt deze zomer kan afbreken. “Ik ben te ambitieus om op de bank of tribune te zitten. Als het daarvoor is, dan speel ik liever ergens anders”, zei Vanheusden onlangs nog. Een duidelijk teken aan de wand. En het is dus goed mogelijk dat de verdediger volgend seizoen bij een andere Belgische (top)club schittert.

Poll: Speelt Vanheusden volgend seizoen nog bij Standard?

TAGS  I  Vanheusden  I   Standard  I   Club Brugge  I   Internazionale  I   KV Oostende  I   Verheyen  I   AA Gent

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024