'Vanhaezebrouck haalt deze Belgische topspits terug naar JPL'

'Vanhaezebrouck haalt deze Belgische topspits terug naar JPL'
Vrijdag 04 mei 2018 - 23:30   I  

Marc Coucke weet maar al te goed waar het schoentje knelt bij Anderlecht. Paars-wit kan niet rekenen op een topspits die de ballen netjes in het mandje legt. Club Brugge en Diaby maken momenteel duidelijk hoe belangrijk een vlot scorende spits is in play-off 1.

Een topspits is dan ook prioriteit voor Coucke en op zijn lijstje heeft hij alvast enkele mooie namen staan. Zo zou Coucke graag Landry Dimata terughalen naar de Jupiler Pro League, maar het is misschien wel een andere oude bekende die we volgend jaar terugzien. Laurent Depoitre zit op een zijspoor in de Premier League en zijn ex-coach, Vanhaezebrouck, kan hem terug op het goede pad brengen.

De Belg scoorde dit seizoen vijf keer, maar de laatste weken komt hij amper aan spelen toe. De laatste keer dat Depoitre nog eens 90 minuten speelde voor Huddersfield was eind maart. Nadien moest hij tevreden zijn met korte invalbeurten.

"Graag terug met Hein werken"

Depoitre zelf was dol op Vanhaezebrouck destijds bij Gent. Hij tilde de spits naar een hoger niveau en bezorgde hem op die manier een droomtransfer naar de Premier Leagie. Depoitre zelf gaf in het verleden al aan dat hij graag nog eens zou samenwerken met Vanhaezebrouck. Anderlecht zou hem volgend seizoen alvast goed kunnen gebruiken.

Poll: Past Depoitre bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   AA Gent  I   Depoitre  I   Huddersfield

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023