Enorme opsteker voor AA Gent vlak voor cruciaal duel tegen Charleroi

Enorme opsteker voor AA Gent vlak voor cruciaal duel tegen Charleroi
Donderdag 03 mei 2018 - 14:19   I  

AA Gent snakt naar een overwinning, want het is stilaan de voeling met de top helemaal aan het verliezen. Het wordt nog zweten voor een Europees ticket en dan is een thuiszege tegen Charleroi een absolute must.

Charleroi zal tegen Gent alvast geen beroep kunnen doen op Gaetan Hendrickx. De middenvelder van Charleroi was er ook tegen Anderlecht niet bij en moet nu weer forfait geven. Dat weet L'Avenir. Voor Charleroi een gigantische aderlating, want tegen Anderlecht werd duidelijk dat de jonge snaak wel degelijk gemist werd. Zijn vervanger, Diandy, zorgde niet voor de stabiliteit en het voetballend vermogen waar Hendrickx wel voor kan zorgen.

Voor AA Gent is het alvast een opsteker, want de Oost-Vlamingen willen na de nederlaag in Mambourg revanche. De slag op het middenveld zal ongetwijfeld boeiend worden en daar ligt wellicht de sleutel van de wedstrijd. Gent moet wel komen en op de counter is Charleroi dodelijk. Afwachten dus wie uiteindelijk de laatste kans om Europees voetbal grijpt morgen.

Poll: Wint AA Gent deze keer wel van Charleroi?

TAGS  I  AA Gent  I   Charleroi  I   Hendrickx

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024