Transfer of niet? 'Dit is Anderlecht van plan met Andy Najar'

Transfer of niet? 'Dit is Anderlecht van plan met Andy Najar'
Woensdag 02 mei 2018 - 17:26   I  

Andy Najar vierde vorig weekend zijn wederoptreden bij RSC Anderlecht. De rechterflankspeler lag lange tijd in de lappenmand, maar is nu stilaan weer de oude. Al bouwen ze bij paars-wit - vanzelfsprekend - de nodige voorzichtigheid in.

Het Laatste Nieuws meldde woensdagmorgen dat Anderlecht niet van plan is om tijdens de laatste wedstrijden van het seizoen nog gek te doen met Najar. De Hondurees kon vorig weekend dan wel spelen tegen Sporting Charleroi, het is nu vooral zaak om hem rustig aan te brengen.

Het is nog niet duidelijk of Najar ook volgend seizoen bij paars-wit wil blijven voetballen, maar het spreekt wel voor zich dat ploegen die vorige zomer geïnteresseerd waren in de speler twee keer zullen nadenken alvorens hem aan te trekken. Met de nieuwe bazen zegt Najar alleszins niet op voorhand 'neen' tegen een extra seizoen bij paars-wit.

Omdat Najar ook nog eens over een Anderlecht-hart beschikt, is het niet uitgesloten dat hij ook volgend seizoen nog in het Constant Vanden Stockstadion speelt. Najar droomt van de Premier League, en met een goed seizoen in de benen kan er na afloop van de volgende jaargang mogelijk een mooie transfer uit de bus komen.

Poll: Moet Najar bij Anderlecht blijven?

TAGS  I  Najar  I   Anderlecht  I   Premier League

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024