'Chelsea zal 100 miljoen euro moeten ophoesten voor ex-Genkenaar’

'Chelsea zal 100 miljoen euro moeten ophoesten voor ex-Genkenaar’
Maandag 30 april 2018 - 23:21   I  

Kalidou Koulibaly is na zijn overstap van Racing Genk naar Napoli een absolute topverdediger in de Serie A geworden. De Senegalees kan dan ook rekenen op veel interesse van enkele grootmachten. Everton zou al een bod van 50 miljoen hebben neergelegd, dat Napoli meteen heeft geweigerd.

Ook Chelsea, Manchester City en Southamption worden gelinkt aan de 26-jarige ex-Genkenaar. De zaakwaarnemer van Koulibaly maakt duidelijk dat Champions League-voetbal wel belangrijk is. “Transfers? Er is altijd de mogelijkheid dat er veel verandert bij de club, dat kan met de staff te maken hebben en met de spelers. Ik weet niets van de interesse van Chelsea, net zoals ik niet weet of Chelsea volgend seizoen Champions League voetbal speelt”, hint de zaakwaarnemer naar de eisen van Koulibaly.

“Of Koulibaly 100 miljoen euro waard is? De markt en voorzitter De Laurentis beslissen dit want Koulibaly heeft geen clausule in zijn contract. De voorzitter kan evengoed beslissen dat Koulibaly de club niet mag verlaten want hij is belangrijk voor de ploeg. Het is moeilijk om te zeggen waar de toekomst ligt, het hangt ook af van de keuze van coach Sarri”, aldus de zaakwaarnemer van de verdediger. Ook Napoli-coach Sarri wordt nadrukkelijk in verband gebracht met Chelsea.

Poll: Is Koulibaly dit bedrag waard?

TAGS  I  Koulibaly  I   Genk  I   Chelsea  I   Napoli

zondag 29 januari 2023

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023