'Verheyen haalt meteen deze speler weg bij Club Brugge'

'Verheyen haalt meteen deze speler weg bij Club Brugge'
Vrijdag 27 april 2018 - 06:04   I  

Gert Verheyen is vanaf volgend seizoen de nieuwe coach van KV Oostende. De ex-speler van Club Brugge gaat aan de kust meteen zijn eerste uitdaging op het hoogste niveau aan. Hij lijkt er grondig over nagedacht te hebben en is er dan ook helemaal klaar voor.

Hij weet ook wat hij wil en volgens Het Nieuwsblad is dat Jordi Vanlerberghe.De 21-jarige verdediger/middenvelder zit op een zijspoor in Brugge en kwam amper in actie dit seizoen. Een vertrek lijkt dan ook het beste voor Vanlerberghe, al zit daar ook een prijskaartje aan.

Club betaalde vorige zomer 1,9 miljoen euro voor de talentvolle speler en zal dat geld ook willen recupereren. Callant is volgens Het Nieuwsblad geen voorstander van spelers huren, maar zou in dit geval misschien niet anders kunnen.

Verheyen is fan

Verheyen is alvast fan van Vanlerberghe en liet dat ook al eens optekenen. “Leergierig, groot, scorend vermogen. Hij heeft nog groeimarge en er staat een goeie kop op”, zei Verheyen toen. Hij kent hem dan ook goed van bij de nationale U19.

Poll: Zou Vanlerberghe een versterking zijn voor KVO?

TAGS  I  Club Brugge  I   KV Oostende  I   Verheyen  I   Vanlerberghe

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023