'Drama voor Liverpool (én Engeland): Einde seizoen voor sterkhouder'

'Drama voor Liverpool (én Engeland): Einde seizoen voor sterkhouder'
Woensdag 25 april 2018 - 13:38   I  

Liverpool maakte gisteren brandhout van AS Roma en had daarvoor de heerlijke voorhoede Mané-Firminho-Salah te bedanken. Toch heerste ook het middenveld gisterenavond en dat middenveld is wel erg Engels.

Een van de sterkhouders op dat middenveld is Alex Oxlade-Chamberlain. De speler kwam over van Arsenal en is in Liverpool helemaal ontbolsterd. Toch viel de middenvelder gisteren uit met een blessure en die lijkt nu erg zwaar te zijn.

Al na vijftien minuten moest 'Ox' naar de kant en Klopp wist na de wedstrijd al dat het om een zware blessure ging. “Zijn seizoen is meer dan waarschijnlijk voorbij”, zei Liverpool-coach Jürgen Klopp. “Hij is nog niet onderzocht, maar de medische staf is enorm bezorgd. Het is waarschijnlijk een erg zware blessure.”

Ook WK voorbij?

In Engeland droomden ze al van een middenveld met een Oxlade-Chamberlain in vorm. Ze hadden daar zelf graag een middenveld gezien met Henderson en James Milner van Liverpool erbij. Die droom ligt nu misschien aan diggelen. Het wordt dus bang afwachten tot de resultaten van de scan.

Poll: Zou het middenveld van Liverpool ook een goede middenveld zijn voor Engeland?

TAGS  I  Liverpool  I   Engeland  I   Oxlade-Chamberlain

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022

maandag 15 augustus 2022