'Doelman van 100 miljoen euro flirt met vertrek'

'Doelman van 100 miljoen euro flirt met vertrek'
Maandag 23 april 2018 - 19:09   I  

Jan Oblak is sinds de transfer van Benfica naar Atlético Madrid in 2014 één van de betere doelmannen ter wereld. De Sloveen kan dan ook rekenen op interesse van enkele topclubs. Zo werd Oblak vorige zomer al gelinkt aan Paris Saint-Germain, dat een slordige 100 miljoen euro veil had voor de goalie.

Nu zouden ook Liverpool en Arsenal zich mengen in de strijd om Oblak. Liverpool richt zijn pijlen echter ook op doelman Alisson van AS Roma, die dit seizoen ontzettend veel indruk maakt bij de Romeinen. De Braziliaanse sluitpost staat ook boven City-doelman Ederson in de pikorde van de nationale ploeg van Brazilië. Klopp wil komend seizoen sowieso de selectie versterken met een nieuwe sluitpost, zowel Mignolet als Karius zijn te licht bevonden bij The Reds.

Hoewel er sprake was van een nieuw contract bij Atlético Madrid spreekt Oblak dit nu zelf tegen. “Geen nieuws. Ik heb nog steeds het contract dat ik twee jaar geleden heb ondertekend. Wat er volgend seizoen gaat gebeuren? Dat weet niemand, ik ook niet. Ik hoop goed te eindigen met Atlético en hopelijk ook met een prijs. Dan zullen we wel zien, momenteel denk ik enkel aan Atlético,” laat Oblak weten na de 0-0 tegen Real Betis.

“Atlético kan nog groeien. Ze zijn al veel gegroeid maar zullen zeker nu niet stoppen. Ik heb een contract tot 2021. Als ik doorga bij Atlético, zullen we samen groeien. Indien niet, zal de club nog steeds progressie maken.” Zo lijkt Oblak de Spaanse club al te waarschuwen voor een eventueel vertrek. Met Liverpool, Arsenal en PSG liggen enkele kapitaalkrachtige clubs op de loer die de vraagprijs van 100 miljoen euro kunnen ophoesten.

Poll: Waar ligt de toekomst van Oblak?

TAGS  I  Oblak  I   Liverpool  I   Arsenal  I   PSG

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024