Beerschot Wilrijk en KV Oostende verdelen de punten aan de kust

Zondag 22 april 2018 - 21:50   I

KV Oostende ontving vanavond Beerschot Wilrijk. Beide ploegen stonden onderin het klassement en konden de punten dan ook gebruiken. Het werd uiteindelijk 2-2, een score die bij de rust al op het bord stond.

Beerschot Wilrijk begon goed aan de wedstrijd en kwam na twee minuten al op voorsprong via Jimmy De Jonghe. Iets later werd het zelfs 0-2 via Jan Van den Bergh. Het signaal voor KV Oostende om wakker te schieten en dat deden ze ook.

Banda lukte de aansluitingstreffer en net voor rust kon Bjelica de thuisploeg op gelijke hoogte brengen. Zo konden de jongens van Custovic toch met een goed gevoel gaan rusten. Na de rust werd de wedstrijd minder aantrekkelijk. Er werd niet meer gescoord waardoor beide ploegen onderin blijven hangen.

Poll: Zou Beerschot Wilrijk een aanwinst zijn voor 1A?