'Arsenal onderhandelt al met deze absolute toptrainer'

'Arsenal onderhandelt al met deze absolute toptrainer'
Zaterdag 21 april 2018 - 12:38   I  

Arsenal en Arsène Wenger maakten vrijdagvoormiddag bekend dat ze na afloop van dit seizoen een punt achter hun samenwerking zetten. Het bestuur van de Londense topclub maakt ondertussen al werk van een opvolger voor de ervaren Fransman.

Volgens The Daily Mail onderhandelt Arsenal zelfs al met dé topfavoriet voor de vacante plaats van manager: Luis Enrique. De Spaanse oefenmeester geniet momenteel van een sabbatjaar na een succesvolle periode bij FC Barcelona, maar staat inmiddels te popelen om volgend seizoen opnieuw aan de slag te gaan.

Dat Arsenal bij Enrique uitkomt, is geen toeval. Eerst en vooral speelt de aanwezigheid van de nieuwe sportief directeur Raul Sanllehi een belangrijke rol. Die werkte bij Barça nog samen met Enrique en heeft de 47-jarige trainer hoog zitten. Daarnaast staat Enrique ook bekend als een coach die zijn team verzorgd voetbal laat spelen. Iets wat bij Arsenal toch wel een vereiste is.

Als de onderhandelingen tussen Arsenal en Enrique een positieve afloop kennen, dan zal de Spanjaard aan het einde van het seizoen het roer overnemen van Wenger.

Poll: Zou Luis Enrique een goede trainer zijn voor Arsenal?

TAGS  I  Luis Enrique  I   Wenger  I   Arsenal  I   Barcelona

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023

zondag 19 maart 2023