'Man Utd wil 160 (!) miljoen voor Pogba, deze club gaat akkoord'

'Man Utd wil 160 (!) miljoen voor Pogba, deze club gaat akkoord'
Vrijdag 20 april 2018 - 18:42   I  

Het huwelijk tussen Paul Pogba en Manchester United was tot dusver nog niet bepaald een groot succes. De Fransman heeft er nu bijna twee seizoenen op Old Trafford opzitten, maar kon geen constante in zijn spel leggen en bijgevolg niet overtuigen.

Volgens diverse Engelse media is het dan ook zeker: als Manchester United straks de kans krijgt om Pogba te verpatsen, zal het dat zéker doen. José Mourinho lijkt niet meer te geloven in de man die Juventus twee jaar geleden nog 105 miljoen opbracht. "Hij mag verkocht worden", zou The Special One aan zijn bazen laten weten hebben.

Op Old Trafford willen ze uiteraard niet aan kapitaalsvernietiging doen. Pogba mag beschikken, maar moet wel voldoende geld in het laatje brengen. Manchester United zou graag 160 miljoen euro verdienen aan het vertrek van Pogba. Volgens ESPN zou één club bereid zijn om dat bedrag op tafel te leggen: Paris Saint-Germain.

De kersverse Franse landskampioen legde vorige zomer Neymar vast voor een angstaanjagend bedrag van 222 miljoen euro. Straks neemt het Kylian Mbappé definitief over van AS Monaco voor 180 miljoen en mogelijk gaat er ook nog eens 160 miljoen naar Pogba. Het kan niet op, daar in Parijs...

Poll: Is Pogba 160 miljoen euro waard?

TAGS  I  Pogba  I   Manchester United  I   PSG  I   Mbappé  I   Neymar

vrijdag 2 december 2022

donderdag 1 december 2022

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022