EA Sports (FIFA 18) heeft geweldig nieuws voor de WK-liefhebbers

EA Sports (FIFA 18) heeft geweldig nieuws voor de WK-liefhebbers
Zaterdag 14 april 2018 - 10:51   I  

Binnenkort kunnen we genieten van het WK in Rusland. De Rode Duivels-fans hopen alvast op een succesvol tornooi en wie weet zelfs de eindzege. Als dat niet lukt biedt EA Sports binnenkort een alternatief.

FIFA 18 krijgt namelijk een uitbreiding speciaal voor het WK. Vorige edities bracht EA steeds een aparte game uit, waarin alle ploegen, spelers en stadions in verwerkt waren. Het prijskaartje was erg duur, want eigenlijk kreeg je gewoon een nieuwe FIFA-game in een ander jasje.

Deze keer zal je wellicht niet zo diep in de geldbuidel moeten tasten, want de uitbreiding is in principe een grote update (waarschijnlijk tegen betaling), zodat je met alle landen en spelers van het WK aan het werk kan. De nieuwe truitjes en de stadions zullen normaal ook ter beschikking staan.

Release

Wanneer de release juist zal plaatsvinden is nog niet geweten, maar normaal gezien kan je ruim voor de start van het WK al aan de slag met de WK-modus van FIFA 18. Wellicht zitten veel fans eind mei begin juni alweer aan hun televisiescherm gekluisterd dus.

Poll: Ga jij de uitbreiding downloaden?

TAGS  I  FIFA 18  I   WK

maandag 4 maart 2024

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024