Keert Lestienne terug naar Jupiler Pro League?

Keert Lestienne terug naar Jupiler Pro League?
Donderdag 12 april 2018 - 16:31   I  

De carrière van Maxime Lestienne zit nu al een tijdje in het slop. In januari leek de 25-jarige vleugelaanvaller nog even op weg naar België, maar uiteindelijk koos hij voor een avontuur bij de Spaanse degradatiekandidaat Malaga.

Het Spaanse avontuur bleek tot dusver geen succes. Malaga staat allerlaatste en zal zich niet redden. Degradatie naar tweede klasse hangt dan ook in de lucht, en de kans is groot dat Lestienne in het tussenseizoen alweer andere oorden opzoekt.

Volgens La Dernière Heure is het niet uitgesloten dat de gewezen smaakmaker van Club Brugge deze keer wél terugkeert naar de Belgische competitie. Enkele Belgische topclubs, waaronder Club Brugge, Anderlecht, Standard, KRC Genk en AA Gent zijn op zoek naar in België opgeleide spelers die voor een toegevoegde waarde kunnen zorgen en dan duikt de naam van Lestienne onmiddellijk op.

Als de linkspoot nog iets van zijn carrière wil maken, dan heeft hij dringend nood aan een goed seizoen waarin hij veel aan spelen toekomt. Het loon van Lestienne vormt mogelijk een struikelblok, maar daar tegenover staat wel dat de Belg straks een vrije speler is.

Poll: Zou jij Lestienne graag terug in België zien spelen?

TAGS  I  Lestienne  I   Club Brugge  I   RC Genk  I   Anderlecht AA Gent  I   Antwerp  I   Standard  I   Moeskroen  I   Rubin Kazan  I   Malaga

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024