'Kogel is door de kerk: Lierse krijgt geen licentie voor volgend seizoen'

'Kogel is door de kerk: Lierse krijgt geen licentie voor volgend seizoen'
Woensdag 11 april 2018 - 15:51   I  

In Lier wacht iedereen in spanning af, want de club zoekt naar een overnemer. Als de club die niet vindt kan Lierse ook geen licentie bemachtigen. Vandaag heeft de licentiecommissie al uitgesproken over de licenties voor volgend seizoen.

Een grote verrassing is het dan ook niet, maar Lierse krijgt voorlopig dus geen licentie voor volgend seizoen. Dat heeft Lierse zelf bekendgemaakt op haar website. Die beslissing is wel nog niet definitief, maar is wel tekenend voor de barre situatie waarin Lierse zich bevindt.

Mededeling Lierse

De licentiecommissie verklaarde de aanvraag ontvankelijk, maar ongegrond. Dat wil dus zeggen dat Lierse voorlopig geen licentie krijgt voor volgend seizoen. Uiteraard is de belangrijkste zorg van de commissie het niet kunnen garanderen van de continuïteit van onze club, en dat is een absolute vereiste voor het bekomen van de licentie. Die continuïteit kan enkel worden aangetoond wanneer Lierse een overnemer heeft, en hiervoor kon de club op datum van de zitting vorige week helaas geen garanties geven. De opdracht blijft dus hetzelfde als voordat het Lierse licentiedossier werd ingediend: zo snel mogelijk proberen een overname af te ronden om dan met een nieuw dossier naar het BAS te trekken.

Poll: Komt het nog goed met Lierse?

TAGS  I  Lierse

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024