AA Gent strooit nog wat extra zout in de Brugse wonde

AA Gent strooit nog wat extra zout in de Brugse wonde
Zondag 08 april 2018 - 23:35   I  

Bij AA Gent loopt dezer dagen alles op wieltjes. Onder Yves Vanderhaeghe verzekerden 'De Buffalo's' zich van een plaats in play-off 1, en daarin konden ze al twee keer op rij zegevieren.

Gent won zowel op het veld van RSC Anderlecht, als thuis van Club Brugge. Een uitstekende start voor Gent, en bij de club uit de Arteveldestad voelen ze zich dan ook prima in hun vel. Zondagavond, na de overwinning tegen blauw-zwart, strooide Gent dan ook nog wat zout in de Brugse wonde.

"Anderlecht: check. Club Brugge: check. Next: Standard", klonk het zelfzeker via het officiële Twitteraccount van Gent. Dat was evenwel niet alles, want niet veel later volgde er nog een tweet met de huidige stand in play-off 1 én nog enkele vinkjes. "Beste defensie: check. Meeste clean sheets: check. Maximum van de punten: check. Who knows what's next?"

Bij Gent hopen ze zich na een fraaie 6 op 6 alsnog op te werken als uitdager van Club Brugge. In de komende weken zal moeten blijken of De Buffalo's effectief nog kunnen meedingen naar de titel.

Poll: Kan Gent nog kampioen worden?

TAGS  I  AA Gent  I   Club Brugge

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024