Ruilt Junior Edmilson Standard in voor deze Belgische topclub?

Ruilt Junior Edmilson Standard in voor deze Belgische topclub?
Donderdag 05 april 2018 - 08:02   I  

Junior Edmilson bewees vorige week tegen Sporting Charleroi hoe belangrijk hij precies kan zijn voor Standard. En toch is het vooralsnog geen uitgemaakte zaak dat de Braziliaanse Belg ook volgend seizoen nog op Sclessin speelt...

Edmilson ligt momenteel nog tot de zomer van 2019 onder contract bij Standard, de club waar hij ook het grootste deel van zijn jeugdopleiding genoot. Het bestuur van De Rouches is zich bewust van de kwaliteiten van Edmilson, en wil de vleugelaanvaller dan ook maar wat graag langer aan zich binden.

Standard heeft de 23-jarige Edmilson een voorstel gedaan om zijn contract te verlengen, maar de speler wacht tot na de play-offs om een beslissing over zijn toekomst te nemen. Als de dribbelkont niet bijtekent, is de kans groot dat Standard Edmilson in het tussenseizoen verkoopt. Dat weet Het Belang van Limburg.

In een recent verleden toonde zowel Club Brugge als Anderlecht al interesse in Edmilson. Beide clubs vingen evenwel bot toen ze bij Standard informeerden naar de beschikbaarheid van de Braziliaanse Belg. Als Edmilson niet wil bijtekenen in Luik, liggen de kaarten komende zomer misschien wel anders. Club en Anderlecht houden de situatie alvast nauwlettend in de gaten.

Poll: Is Edmilson klaar voor een stap hogerop?

TAGS  I  Edmilson  I   Standard  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   RC Genk  I   AA Gent

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024