Nainggolan komt met zeer belangrijke mededeling

Nainggolan komt met zeer belangrijke mededeling
Zaterdag 31 maart 2018 - 12:09   I   door Fabian Morren

Radja Nainggolan hoopt nog steeds dat hij geselecteerd wordt voor het WK. De relatie met bondscoach Roberto Martinez stond al vaak onder druk, maar er is intussen toch iets veranderd. Dat zegt de Rode Duivel van AS Roma in Il Tempo. Bovendien excuseert hij zich voor de video op nieuwjaarsnacht. Dat gaat Martinez graag horen.

"Ik heb de menselijke kant van de coach leren kennen. Dat had ik niet verwacht", zegt Nainggolan. In de voorbereiding op Saoedi-Arabië moest hij vanwege familiale omstandigheden de selectie verlaten. Hij klopte aan bij Martinez. "Ik vroeg toestemming de selectie even te verlaten, en hij heeft ingestemd. Gezien mijn positie binnen de selectie was ik bang dat te vragen, maar hij heeft het toegestaan. Dat apprecieer ik."

Nainggolan maakt er ook nog eens een punt van om zich te excuseren voor de video die hij tijdens nieuwjaarsnacht de wereld instuurde. "Ik heb een slecht voorbeeld gesteld, vooral voor mijn twee dochters. Het spijt me", zegt hij daarover. Of dat voldoende zal zijn voor een WK-selectie is natuurlijk nog maar de vraag.

"Ik hoop echt dat ik erbij zal zijn. Maar het is de keuze van de bondscoach. Vier jaar geleden dacht ik ook dat ik een selectie verdiende, maar kreeg ik niet eens een telefoontje om te melden dat ik er niet bij was", zucht Nainggolan.

Poll: Moet Nainggolan mee naar het WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Nainggolan

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022