Verhaeghe is duidelijk over Preud'homme, die nog contract heeft bij Club

Verhaeghe is duidelijk over Preud'homme, die nog contract heeft bij Club
Zaterdag 31 maart 2018 - 07:05   I  

Michel Preud'homme werd de voorbije nadrukkelijk in verband gebracht met een terugkeer naar Standard. Voorzitter Bruno Venanzi zou huidig trainer Ricardo Sa Pinto maar wat graag willen inruilen voor Preud'homme, die ook in het verleden al erg succesvol was op Sclessin. Maar hoe denken ze daar bij Club Brugge over?

Preud'homme ligt tot nader order nog steeds onder contract in het Jan Breydelstadion. Toch zal Bart Verhaeghe straks niet moeilijk doen als de Luikenaar bij een andere club aan de slag wil gaan.  “De contractuele afspraken zijn heel duidelijk. Wie zijn wij om Michel tegen te houden als hij naar Standard wil gaan?", vraagt Verhaeghe zich luidop af in Het Nieuwsblad.

"Club zal zich loyaal en collegiaal opstellen. De voetbalwereld is niet heel groot, je komt elkaar toch weer opnieuw tegen. Ik heb goeie contacten met Standard, maar het is Standard dat zal beslissen. Club staat daar volledig buiten.”

Als ondervoorzitter van de Belgische Voetbalbond (KBVB) zou Verhaeghe ook kunnen proberen om Preud'homme binnen te halen als bondscoach. Al wil hij dat niet gezegd hebben. “Bij de voetbalbond kunnen we geen trainer aanwerven zoals bij Club Brugge. De bond heeft een technische commissie en die heeft beslist de bondscoach te evalueren na het WK. Dat heeft consequenties en daar moeten we mee leven. We zullen zien wat het wordt. Ik hoor ook van alles over Michel, maar de situatie doet zich nog niet voor. Laten we vooral rustig blijven en eerst een goed WK spelen."

Poll: Zou Preud'homme een goede coach zijn voor Standard?

TAGS  I  Verrhaeghe  I   Preud'homme  I   Club Brugge  I   Standard

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024