Edmilson verlost Standard met heerlijke goal

Edmilson verlost Standard met heerlijke goal
Vrijdag 30 maart 2018 - 22:24   I  

Vanavond mochten Standard en Charleroi play-off 1 op gang trappen. Meteen een topper van jewelste, want de twee Waalse ploegen stonden meteen recht tegenover elkaar. Een wedstrijd tussen Standard en Charleroi levert normaal gezien altijd vuurwerk op, maar vanavond niet. Enkel Edmilson kon voor een knal zorgen en die werd ook beslissend.

Charleroi was duidelijk voor één ding gekomen en dat was de nul houden. Charleroi had de voorbije weken weinig zelfvertrouwen opgedaan en moest meteen naar Sclessin trekken. Er zijn gemakkelijkere wedstrijden om play-off 1 te beginnen.

Toch deed Charleroi het lange tijd goed. Met Dessoleil, Marinos, Martos, Zajkov en Nurio had het lange tijd erg defensieve spelers op het veld lopen. Standard kon daar weinig tegenover stellen. De eerste helft eindige dan ook in een logische 0-0.

Een score die lange tijd op het bord bleef staan. Sa Pinto ging wat aanvallender voetballen en bracht Marin en Cop in, maar veel verandering brachten zij niet. Ook Mazzu ging wisselen met Benavente en Fall in de plaats van Ilaimaharita en Zajkov.

Enkel een klasseflits kon deze wedstrijd beslissen en die kwam er van Edmilson. Met een heerlijke knal kon hij kort voor tijd de wedstrijd beslissen. Mazzu leek op die manier lang een hold-up te plegen, maar het was uiteindelijk Standard dat met de drie punten ging lopen. Indrukwekkend was het niet, maar de eerste drie punten zijn wel al binnen voor Sa Pinto en Standard.

 

Poll: Moet Club schrik krijgen van Standard?

TAGS  I  Standard  I   Charleroi

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024