Vandenbempt onder de indruk: "Ontdekking in onze competitie"

Vandenbempt onder de indruk:
Donderdag 29 maart 2018 - 16:42   I  

Felice Mazzu neemt dit seizoen met zijn Charleroi deel aan play-off 1 en dat is een verdienste van jaren hard werken. Mazzu gelooft duidelijk in het project van Mehdi Bayat en beide heren proberen de club dan ook naar sportieve successen te leiden. Die blijven voorlopig nog uit.

Toch zit er muziek in de toekomst van Charleroi. De voorbije dagen heeft Bayat het contract van Dessoleil, Martos en Hendrickx verlengd. Drie sterkhouders, waarmee Bayat ook duidelijk maakt dat Charleroi ook volgend seizoen wil strijden om een plekje in play-off 1. Misschien zelfs nog hoger.

Die laatste, Gaetan Hendrickx, heeft heel wat indruk gemaakt op Vandenbempt. Charleroi heeft dan ook heel wat goede spelers rondlopen en is volgens Vandenbempt veel meer dan een ploeg dat enkel uit de reactie kan voetballen.

"Ontdekking in onze competitie"

"Ze kunnen soms ongelooflijk lelijk en defensief voetbal spelen, maar ze hebben wel veel meer dan dat. Ze hebben bij momenten ook heel erg goed gevoetbald. Met Benavente, Rezaei en Hendrickx – een ontdekking in onze competitie – hebben ze toch aantrekkelijke spelers. Een aantrekkelijke club voor de betere subtop van ons voetbal in een regio waar we dat nog niet hadden", aldus Vandenbempt voor Sporza.

Poll: Bent u ook onder de indruk van Hendrickx?

TAGS  I  Charleroi  I   Hendrickx

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024