Pozuelo heeft schrik van deze JPL-speler: "Dat is een beest!"

Pozuelo heeft schrik van deze JPL-speler:
Woensdag 28 maart 2018 - 18:55   I  

Alejandro Pozuelo is ook dit seizoen weer een smaakmaker in Limburg. De Spanjaard heeft onder Clement het voetbalplezier weer teruggevonden en dat is duidelijk te merken. Zijn dieptepasjes komen terug, zijn leuke acties komen weer piepen en ook de resultaten zijn gevolgd. De rol van Clement daarin is niet te onderschatten.

Tegen Standard liep het niet van een leien dakje en de verloren bekerfinale ligt nog steeds wat op de maag van de Spanjaard. Hij is er enkele dagen niet goed van geweest en heeft zelfs gehuild in de kleedkamer. Pozuelo weet ook dat hij niet in de wedstrijd zat.

"Die nederlaag was een straf waar ik drie dagen slecht van ben geweest. Zelf speelde ik ook een zwakke match. Toen ik in de kleedkamer kwam, ben ik ingestort. En voor de match hield ik het ook niet droog. De coach had een video voorbereid met boodschappen aan alle spelers. Toen ik mijn familie en die van anderen zag, welden er bij mij ook tranen op. Ik ben een gevoelige jongen, ja. Zeker als het mijn familie aanbelangt", aldus Pozuelo in Het Nieuwsblad.

"Dat is een beest"

Bij Standard speelt er trouwens een speler rond waar Pozuelo toch liever niet tegen speelt. “Standard is een agressieve ploeg, voor Genk de ploeg waar wij altijd het meeste problemen mee hebben. En om een speler te noemen: Luyindama is een beest.”

Al zijn er ook binnen de ploeg enkele gevaarlijke spelers. “Sébastien Dewaest is een gevaarlijke. Joseph Aidoo ook. En Pierre Zebli ook, daar pas ik echt voor op", aldus Pozuelo.

Poll: Is Luyindama de beste verdediger van België?

TAGS  I  RC Genk  I   Pozuelo  I   Standard

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024