Batshuayi doet opmerkelijke uitspraak over toekomst

Batshuayi doet opmerkelijke uitspraak over toekomst
Maandag 26 maart 2018 - 08:55   I  

Chelsea verhuurt Michy Batshuayi tot het einde van het seizoen aan Borussia Dortmund, maar het is vooralsnog niet duidelijk waar de Rode Duivel volgend seizoen zal spelen. Zelf deed de spits nu een opmerkelijke uitspraak over zijn toekomst.

Batshuayi, anders zó recht-door-zee, liet afgelopen weekend een ander gelaat zien. Tijdens het persmoment van de Rode Duivels nam de aanvaller eerste zelf even het woord om iets duidelijk te stellen. "Ik zou graag eerst zelf iets vertellen", zei Batshuayi met uitgestreken gezicht. "Ik wil niet praten over mijn toekomst of Chelsea. Dank u wel", tekende Het Laatste Nieuws op uit zijn mond.

Zonde. Zeker omdat zowat iedereen graag uit de mond van Batsman wilde horen wat zijn plannen naar volgend seizoen toe zijn. Chelsea wil de goaltjesdief wel verkopen, maar de Engelsen zouden 50 à 60 miljoen euro willen vangen. Niet min, en niet zeker of Dortmund dat bedrag kan en wil ophoesten.

Batshuayi voelt zich alleszins wel goed in Duitsland. "Ik heb in Marseille gespeeld, waar het voetbal echt leefde, maar Dortmund is toch nog straffer", aldus de Rode Duivel. "In die omgeving voel ik me goed thuis, ook al omdat ik meteen veel liefde en vertrouwen kreeg. Dan ben je automatisch beter - in mijn geval zie je dat aan de goals. (lacht) Het gevolg is dat de fans extra van je houden."

Poll: Moet Batshuayi bij Dortmund blijven?

TAGS  I  Batshuayi  I   Chelsea  I   Borussia Dortmund  I   Rode Duivels

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024