“Anderlecht-fans dreigen in de val van Marc Coucke te trappen”

“Anderlecht-fans dreigen in de val van Marc Coucke te trappen”
Zondag 25 maart 2018 - 09:52   I   door Redactie

Marc Coucke ging de fans van Anderlecht toespreken. Hij had het onder meer over zijn ambities. De Nederlandse columnist Nico Dijkshoorn is alvast zeer wantrouwig.

"Ik zie meteen vijf managers en een pr-man voor me. Ik ruik geen gras. Dit soort dingen, op een paars podium gaan staan met een draadloze microfoon in je hand, wordt verzonnen door mensen die doodsbang zijn voor supporters. Dit doe je op deze manier als je wil uitstralen wie er de baas is. Dit lijkt verdacht veel op communiceren met heel veel tegenzin”, aldus Dijkshoorn in Het Nieuwsblad.

“Ik lees dat er maar twee afgevaardigden per supportersvereniging werden uitgenodigd. Nu ben ik zo bang dat die hier zijn ­ingetrapt. Dat ze zich hebben laten verblinden door de gebruikelijke pracht en praal. Je voelt gewoon wat er mis is.”

“Dit is geen grandeur. Dit is niet stijlvol. Dit is een man die zes paar witte sokken probeert te verkopen op een dagmarkt. Hier zien we Ome Jan die een dankwoord van anderhalf uur uitspreekt tijdens een bruiloft. Het is armoedig. Het idee is armzalig. De uitvoering is armzalig.”

Poll: Vind jij Coucke een goeie voorzitter voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Coucke  I   Dijkshoorn

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024