DONE DEAL: Stijn Stijnen gaat opnieuw als trainer aan de slag

DONE DEAL: Stijn Stijnen gaat opnieuw als trainer aan de slag
Vrijdag 23 maart 2018 - 17:08   I  

Stijn Stijnen werd iets meer dan een jaar geleden ontslagen bij Sporting Hasselt, maar nu heeft de Limburger een nieuwe uitdaging beet. De gewezen Rode Duivel wordt trainer van Patro Eisden, zo maakte hij vrijdagnamiddag zelf bekend via Twitter.

Stijnen werd in 2012 voorzitter van Sporting Hasselt en later, tussen 2015 en 2017, was hij er ook anderhalf jaar aan het werk als hoofdtrainer. In februari van vorig jaar werd de gewezen doelman echter ontslagen, waarna hij zich tijdelijk terugtrok als coach. Stijnen dook geregeld op als analist, maar maakte er nooit een geheim van dat hij graag opnieuw aan de slag wou als trainer.

Nu krijgt de 36-jarige Stijnen een nieuwe kans als hoofdcoach. Hij gaat bij Patro Eisden, dat in de hoogste amateurklasse van het Belgische voetbal uitkomt. De ex-speler van Club Brugge wil "de schitterende traditieclub terugbrengen naar waar die hoort."

Stijnen was tijdens zijn spelerscarrière actief bij Club Brugge en Beerschot. Tussen 2000 en 2011 kwam de doelman voor blauw-zwart uit, maar na het beruchte internetschandaal werd Stijnen er aan de deur gezet. Daarna speelde de Limburger nog twee jaar bij Beerschot en daarna borg hij zijn handschoenen op.

Poll: Zal Stijnen ooit trainer worden op het hoogste niveau?

TAGS  I  Stijnen  I   Sporting Hasselt  I   Patro Eisden  I   Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024