Dokter Brazilië komt met belangrijke update over Neymar naar buiten

Dokter Brazilië komt met belangrijke update over Neymar naar buiten
Woensdag 21 maart 2018 - 18:50   I  

Neymar viel een tijdje geleden geblesseerd uit bij Paris Saint-Germain. In de klassieker tegen Olympique Marseille liep de Braziliaan een verstuiking aan de rechterenkel en een barstje in een middenvoetsbeentje op. Zijn seizoen bij PSG zit er op, maar geraakt Neymar tijdig fit voor het WK in Rusland?

Op 17 juni begint Brazilië aan het WK met een wedstrijd tegen Zwitserland. Dat is over iets minder dan drie maanden en dus maakt het Braziliaanse volk zich meer dan terecht zorgen over de blessure van zijn absolute vedette. Volgens Rodrigo Lasmar, de teamdokter van de Braziliaanse nationale ploeg, ligt Neymar nog steeds op koers om fit te zijn tegen de start van het WK.

Neymar was op de dag zelf enorm triestig toen hij zich de ernst van zijn blessure realiseerde en te horen kreeg dat hij onder het mes moest”, zegt Lasmar in L’Équipe. “Op de vooravond van een groot toernooi zoals het WK is zo’n blessure altijd een beetje beangstigend. In het begin was hij ook kwaad, maar de wil om terug te keren en zijn mentale weerbaarheid hebben daarna de bovenhand genomen.”

“Het spreekt voor zich dat Neymar zo snel mogelijk terug de oude wil zijn. Na de operatie moet je evenwel rekening houden met een termijn van zes weken vooraleer je de evolutie van de blessure kan bekijken. Vanaf dat moment zullen we foto’s nemen en de blessure verder behandelen tot in het kleinste detail. Het is nog even wachten om te zien wat de volgende stappen in de revalidatie van Neymar zullen zijn, maar binnenkort zullen we een datum kunnen kleven op zijn terugkeer op het veld”, besluit de dokter.

Poll: Zal Neymar op tijd fit zijn voor de start van het WK?

TAGS  I  Neymar  I   Brazilië  I   PSG

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022