Antwerp en Bölöni nemen opmerkelijke beslissing

Antwerp en Bölöni nemen opmerkelijke beslissing
Donderdag 15 maart 2018 - 13:52   I  

Royal Antwerp FC greep op de slotspeeldag van de reguliere competitie naast een plaats in play-off 1, en dat terwijl de promovendus zowat een volledig seizoen in de top zes heeft gekampeerd. Toch geeft trainer Laszlo Bölöni de strijd niet op. Hij wil in play-off 2 hoge ogen gooien met zijn ploeg.

Na vorige zondag hadden ze bij Antwerp eventjes nodig om te bekomen van de mokerslag die ze hadden gekregen. Op De Bosuil was het geloof doorheen het seizoen gegroeid. De technische staf en de spelers wilden maar wat graag deelnemen aan play-off 1. Dat Antwerp uiteindelijk niet in de top zes eindigde, kwam dan ook hard aan.

Toch maakte de ontgoocheling al snel weer plaats voor een nieuw doel. Antwerp wil in play-off 2 op zijn best zijn en, als het even kan, meestrijden voor een Europees ticket. Play-off 2 of niet, Bölöni liet de ingeplande stage die aanvankelijk als voorbereiding op play-off 1 bedoeld was, gewoon doorgaan.

The Great Old vertrekt morgen (vrijdag, nvdr.) naar het Spaanse Roldan. Daar zal Bölöni zijn troepen klaarstomen voor play-off 2, inclusief de twee derby's tegen stadsgenoot Beerschot Wilrijk. In Spanje zal Antwerp ook maar liefst vier oefenwedstrijden spelen. Best opmerkelijk. Antwerp speelt achtereenvolgens tegen het Engelse Newcastle United, het Spaanse Estudiantes Murcia, en de IJslandse clubs Akranes en IBV.

Het volledige programma:

Zondag 18/3 om 12 uur tegen Newcastle United FC (ENG – Premier League) in Pinatar Arena

Dinsdag 20/3 om 16 uur tegen Estudiantes Murcia (SPA -Tercera División – Grupo XIII) in la Torré Golf Resort

Vrijdag 23/3 om 16 uur tegen Akranes (IJS – 1. Deild) in Campoamor

Zondag 25/3 om 11 uur tegen IBV (IJS – 1. Deild) in la Torré Golf Resort

Poll: Wat vind jij van die vier oefenwedstrijden?

TAGS  I  Antwerp  I   Newcastle United  I   Beerschot Wilrijk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024