Onthuld: ‘Dit zijn de 4 PSG-sterren waar Neymar overhoop mee ligt’

Onthuld: ‘Dit zijn de 4 PSG-sterren waar Neymar overhoop mee ligt’
Donderdag 15 maart 2018 - 11:10   I  

Paris Saint-Germain versterkte zich afgelopen zomer met Neymar, die voor een recordbedrag van 222 miljoen euro overkwam van FC Barcelona. De Braziliaanse aanvaller bewees dit seizoen reeds zijn waarde voor PSG, maar toch loopt niet alles van een leien dakje.

Zo waren er al de vele geruchten rond de persoon van Neymar. De Braziliaan zou bovenaan op het verlanglijstje van Real Madrid staan en komende zomer alweer naar Spanje kunnen verhuizen. Al blijft het voorlopig bij geruchten en maken ze zich in Parijs sterk dat Neymar gewoon bij PSG zal blijven voetballen.

Er zijn niet alleen de geruchten rond Neymar. Zo kan dé ster van PSG het ook niet even goed vinden met iedere ploegmakker. Het is een publiek geheim dat Neymar zijn favorietjes heeft in de Parijse kleedkamer, en dat die favorietjes voornamelijk de Brazilianen zijn.

Cavani en 3 Argentijnen

Dat Neymar allesbehalve goed opschiet met Edinson Cavani, werd eerder dit seizoen al duidelijk toen beide heren op het veld discussieerden over het nemen van een strafschop. Sindsdien kwam het nooit meer goed tussen Neymar en Cavani. Voor de camera’s doen de twee aanvallers er alles aan om te doen alsof ze het goed met elkaar kunnen vinden, maar achter de schermen zou het er anders aan toegaan.

Volgens Marca zijn er in de kleedkamer van PSG nog drie spelers waar Neymar niets van hoeft te weten: Angel Di Maria, Javier Pastore en Giovani Lo Celso. De drie Argentijnen liggen niet in de bovenste schuif bij Neymar, die hoopt dat PSG komende zomer alternatieven vindt voor de drie.

Poll: Zal Neymar ook volgend seizoen nog bij PSG spelen?

TAGS  I  Neymar  I   PSG  I   Cavani  I   Di Maria  I   Lo Celso  I   Pastore

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023

zondag 19 maart 2023