Batshuayi krijgt torenhoge rating in FIFA 18 en 'Batsman' is er dol op

Batshuayi krijgt torenhoge rating in FIFA 18 en 'Batsman' is er dol op
Woensdag 14 maart 2018 - 15:15   I  

Michy Batshuayi was van goudwaarde voor Dortmund dit weekend. Met twee doelpunten bezorgde hij zijn ploeg de drie punten en telkens waren de doelpunten van mooie makelij. De spits van Dortmund wordt daar nu dan ook voor beloond door de makers van FIFA 18.

Ze geven hem een plaatsje in het Team van de Week en daar hoort steeds een hogere rating bij. In het geval van Michy Batshuayi bedraagt die rating zelfs 87. Dat is bijzonder hoog, want zijn huidige is 'slechts' 80.

Uiteraard duurde het niet lang vooraleer Batshuayi via Twitter reageerde op zijn nieuwe rating. Hij vindt het alvast fantastisch dat die zo een hoge rating krijgt. In het verleden liet hij al grappend al weten dat zijn rating op het spel wat hoger mocht liggen.

Verlengd verblijf?

Momenteel wordt Batshuayi door Dortmund gehuurd van Chelsea. In de huurovereenkomst werd geen optie tot definitieve aankoop opgenomen. Dat betekent dat er dus terug aan de onderhandelingstafel zal moeten worden gezeten als Dortmund de aanvaller definitief wil overnemen. Bij Dortmund weten ze nu al dat ze minstens 50 miljoen euro zullen moeten betalen. “Wij moeten ons op die positie voor komend seizoen serieus versterken”, zei technisch directeur Michael Zorc aan Bild.

Batshuayi houdt zich voorlopig op de vlakte over zijn toekomst. “Ik voel me hier erg goed, maar dat is een zaak tussen Dortmund en Chelsea", aldus de spits. Als Antonio Conte coach blijft, is er voor hem sowieso geen toekomst meer bij Chelsea voor de Rode Duivel. Conte gelooft helemaal niet in hem.

Poll: Denkt u dat zijn rating volgend jaar hoger zal liggen dan 80?

TAGS  I  Chelsea  I   Dortmund  I   Batshuayi  I   FIFA 18

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024