De Vlieger en Peeters voorspellen: "Deze ploegen strijden voor de titel"

De Vlieger en Peeters voorspellen:
Zondag 11 maart 2018 - 23:05   I  

De reguliere competitie is achter de rug, en nu is het voornamelijk uitkijken naar de start van play-off 1. Club Brugge begint in polepositie aan de eindstrijd, maar zal het wel moeten doen tegen Anderlecht, Charleroi, AA Gent, Genk en Standard.

Volgens analisten Bob Peeters en Geert De Vlieger is Club Brugge favoriet voor de titel, maar moet het toch rekening houden met Anderlecht.

“Het verschil tussen Club Brugge en zijn eerste achtervolger Anderlecht bedraagt na de halvering zes punten. Belangrijk detail: bij een gelijk puntenaantal is Club Brugge kampioen omdat het eerste eindigde in de reguliere competitie. Dus de kloof is toch aanzienlijk als je op dertig punten er zeven moet inhalen”, aldus Geert De Vlieger in Sports Late Night.

Bob Peeters is er dan weer zeker van dat het een tweestrijd wordt tussen Club Brugge en Anderlecht. “Het zal tussen Club en Anderlecht gaan. Club beschikt duidelijk over de beste papieren, al weet je het in de play-offs natuurlijk nooit. Als Club begint met drie gelijke spelen en Anderlecht pakt 9 op 9, dan kan het zomaar weer. In zo’n scenario zal de stress bij Club Brugge toenemen. Maar oké… Als ik mijn geld moet inzetten, zet ik het toch in op Club.”

 

Poll: Wie wordt kampioen?

TAGS  I  Peeters  I   De Vlieger  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   AA Gent  I   RC Genk  I   Charleroi  I   Standard

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024