‘Ronaldo dringt bij Real Madrid aan op komst van deze klepper’

‘Ronaldo dringt bij Real Madrid aan op komst van deze klepper’
Vrijdag 09 maart 2018 - 18:56   I  

Het is al een tijdje duidelijk dat er komende zomer grote veranderingen zullen gebeuren bij Real Madrid. Voorzitter Florentino Perez is van plan om met de grove borstel door de kleedkamer te gaan. Enkel en alleen de spelers die er nog vol voor willen gaan, mogen blijven. Verder wil Perez ook vers bloed naar Santiago Bernabeu halen.

Eén van de namen op het verlanglijstje van de Real-preses is… Mohamed Salah. De Egyptische vleugelaanvaller gooide dit seizoen al hoge ogen bij Liverpool, en dat is werkelijk niemand ontgaan. Salah maakte tot dusver al 24 doelpunten en is zo gedeeld topschutter met Harry Kane.

Florentino Perez is overigens niet de enige die Salah graag naar Madrid zou zien komen. Volgens Don Balon hoopt ook vedette Cristiano Ronaldo vurig op de komst van de 25-jarige dribbelaar. Volgens Ronaldo zou Salah de ideale aanvulling zijn voor de huidige ploeg. Bovendien zou de Egyptenaar probleemloos een eventueel vertrek van Gareth Bale kunnen opvangen.

Bij Real Madrid zouden ze bereid zijn om een bod van 80 miljoen euro neer te leggen bij Liverpool, maar het is maar de vraag of de Engelsen dat zullen accepteren. The Reds maakten vorige zomer 42 miljoen euro over op de bankrekening van AS Roma en zijn van mening dat Salah ondertussen veel meer dan het dubbele van dat bedrag waard is.

Maakt Carvajal omgekeerde beweging?

Mogelijk komen beide clubs elkaar straks tegemoet, want Liverpool zou op zijn beurt dan weer zijn zinnen gezet hebben op Dani Carvajal. Jürgen Klopp is op zoek naar een nieuwe rechtsachter en zou dromen van een samenwerking met de huidige vleugelback van Real Madrid. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

 

Poll: Zou Salah bij Real Madrid passen?

TAGS  I  Salah  I   Liverpool  I   Real Madrid  I   Bale  I   Ronaldo  I   Carvajal  I   Klopp

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024