Anthuenis voorspelt: "Deze speler gaat het geweldig doen in play-off 1"

Anthuenis voorspelt:
Vrijdag 09 maart 2018 - 07:59   I  

Zondagavond behoort de reguliere competitie anno 2017-2018 alweer tot het verleden. Over enkele weken gaan de allesbeslissende play-offs van start. Analist Aimé Anthuenis acht zijn ex-club RSC Anderlecht niet kansloos, al beseft hij tegelijkertijd dat het niet eenvoudig wordt om de achterstand op leider Club Brugge te verkleinen.

Anderlecht heeft nagelaten om te profiteren van de Brugse misstappen. Zes punten achterstand aan het begin van de play-offs, dat is veel”, merkt Anthuenis op in de Franstalige krant L’Avenir. “Maar ondanks alles blijft alles mogelijk in de play-offs. Als Anderlecht op de eerste speeldag wint en Club Brugge verspeelt punten, zijn de kaarten meteen geschud.”

Anthuenis denkt dat Anderlecht in play-off 1 plezier kan beleven aan één speler in het bijzonder: Lukasz Teodorczyk. “Teodorczyk gaat geweldige play-offs spelen. Tot dusver maakte Club Brugge veel meer doelpunten, maar de Pool kan straks voor de ommekeer zorgen”, voorspelt de gewezen bondscoach van de Rode Duivels.

“Bovendien is de rol van achtervolger interessanter in de play-off 1. Anderlecht moet zich maar om één iets zorgen maken: zijn defensie. Obradovic is geen slechte speler, maar in het systeem dat Vanhaezebrouck hanteert zorgt hij voor een onevenwicht”, besluit Anthuenis.

Poll: Zal Teodorczyk het goed doen in play-off 1?

TAGS  I  Anthuenis  I   Teodorczyk  I   Anderlecht  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   RC Genk

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024