'Anderlecht grijpt naast interessant toptarget'

'Anderlecht grijpt naast interessant toptarget'
Vrijdag 09 maart 2018 - 06:30   I  

Gisteren (donderdag, nvdr.) raakte bekend dat RSC Anderlecht een nieuwe speler in het vizier heeft. Zo zou paars-wit wel wat zien in de Servische doelman Emil Rockov. Scouts van Anderlecht zagen de keeper aan het werk en zien wel wat in Rockov.

De 23-jarige doelman staat momenteel onder contract bij Vojvodina Novi Sad en speelde nog nooit in het buitenland. Hem halen houdt dus enigszins een risico in, maar bij Anderlecht zijn ze alvast gecharmeerd door de goalie.

Toch wordt het niet eenvoudig voor paars-wit om Rockov binnen te halen. Het Nieuwsblad weet dat de Brusselaars straks stevige concurrentie krijgen. De doelman is dan wel betaalbaar, maar ook Saint-Etienne, Toulouse, Ajax en Frankfurt zaten in de tribune.

Sels?

Het ziet er dus naar uit dat Anderlecht al meteen naast een interessant toptarget voor volgend seizoen grijpt. Verder is het ook nog niet duidelijk wat paars-wit van plan is met Matz Sels. Newcastle United lijkt niet meer te rekenen op de Belg, maar het is niet duidelijk of Anderlecht in staat is om Sels aan te trekken.

Poll: Zou jij deze doelman graag naar Anderlecht zien komen?

TAGS  I  Sels  I   Newcastle United  I   Rockov  I   Vojvodina  I   Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024