Makelaar van Teodorzcyk komt met straf nieuws naar buiten

Makelaar van Teodorzcyk komt met straf nieuws naar buiten
Dinsdag 06 maart 2018 - 20:47   I   door Redactie

Lukasz Teodorczyk lijkt helemaal terug te zijn. De Poolse spits scoorde vijf keer in zijn laatste twee wedstrijden. Dat terwijl hij in de vorige duels amper of niet aan scoren toekwam. Over een herrijzenis gesproken. Toch had Teo in januari kunnen vertrokken zijn, ondanks zijn mindere prestaties. Dat zegt zijn makelaar Marcin Kubacki. AS Roma zag in hem de opvolger van Edin Dzeko.

AS Roma

Anderlecht wilde afgelopen winter eigenlijk Aleksandar Mitrovic aantrekken. Die transfer ging op het laatste nippertje niet door omdat paars-wit er niet in slaagde om Lukasz Teodorczyk te verkopen. De Poolse spits weigerde zelf een transfer. Opvallend: volgens zijn makelaar was er nochtans interesse.

“Als Edin Džeko naar Chelsea was vertrokken, zou Lukasz naar Rome zijn gegaan”, klinkt het bij Przeglad Sportowy. Een toch wel zeer straffe uitspraak. Teodorczyk was lange tijd een zekerheid in de nationale ploeg van Polen. In november ontbrak hij echter. “Gezien zijn ervaring en hoe hard hij voor het team werkt, kan ik me niet voorstellen dat Lukasz niet naar het WK gaat. Maar Teo moet nog steeds hard werken en niet slabakken. Niemand krijgt een oproep cadeau voor een vroegere verdienste of een leuk gezicht", luidt het.

China

Kubacki heeft de recente heropleving van Teodorczyk ook opgemerkt. “Maar het hele team van Anderlecht had problemen, het was niet enkel Lukasz die niet in vorm was. De ploeg speelt ook nu niet sensationeel, maar Teodorczyk is terug enorm efficiënt", zegt de manager, die ook nog de Chinese interesse in februari bevestigt: "Fabio Capello wilde Teo graag naar Jiangsu Suning halen. Anderlecht blokkeerde echter de overdracht, de club kon het zich niet veroorloven een spits te verkopen.”

Poll: Denk jij dat Teodorczyk in Play-off 1 zo vlot zal blijven scoren?

TAGS  I  Anderlecht  I   Teodorczyk  I   AS Roma

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024