Complottheorie tegen KV Mechelen? "Het geeft me geen goed gevoel"

Complottheorie tegen KV Mechelen?
Maandag 05 maart 2018 - 10:30   I  

Op de allerlaatste speeldag van de reguliere competitie wordt beslist over leven en dood. KV Mechelen en KAS Eupen tellen allebei 24 punten en kunnen dus nog degraderen. Het blijft nog even koffiedikkijken wie het uiteindelijk zal halen, maar gewezen Rode Duivel Wilfried Van Moer maakt zich zorgen over de spannende strijd...

"Ik houd mijn hart vast voor de laatste speeldag", zegt Van Moer in Het Belang van Limburg. "Het feit dat het doelsaldo over leven en dood kan beslissen, geeft me geen goed gevoel. Je kan alleen maar hopen dat iedereen het spel fair speelt. Alle ogen zullen gericht zijn op Moeskroen (in Eupen) en Waasland-Beveren (op KV Mechelen)."

"Ik herinner me nog de laatste speeldag één jaar geleden. Toen Moeskroen wel bijzonder makkelijk won in Kortrijk, met een onwaarschijnlijke owngoal erbovenop", gaat Van Moer verder. "Wat er ook in werkelijkheid van aan was, in Westerlo voelde men zich bekocht. Het was daarop dat Dennis van Wijk weken geleden al alludeerde. Hopelijk gaat iedereen er zondag vol voor.”

In eigen boezem kijken

Al is Van Moer van mening dat de twee degradatiekandidaten de schuld in eerste instantie vooral bij zichzelf moeten gaan zoeken. “KV Mechelen en Eupen moeten na 29 speeldagen natuurlijk ook in eigen boezem kijken. Hoe Mechelen op Sclessin nog maar eens drie goals slikte op een stilstaande fase, dat gaat mijn petje te boven. Dan ben je echt wel hardleers."

Poll: Wie zal zich redden?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Eupen  I   Van Moer

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024