Hazard schokt Chelsea met 'Real Madrid-clausule'

Hazard schokt Chelsea met 'Real Madrid-clausule'
Donderdag 01 maart 2018 - 15:32   I   door Redactie

Over de toekomst van Eden Hazard zal de komende maanden nog veel geschreven worden. Al van vorige zomer wordt de Rode Duivel gelinkt aan een overstap naar Chelsea. Een nieuw contract bij de Blues tekende hij nog niet, dus de geruchtenmolen blijft ook op volle toeren draaien.

Hazard zou nu een nieuw contract bij Chelsea willen tekenen volgens de laatste berichten. Er is wel echter één zeer grote maar. De Rode Duivel wil enkel tekenen als er een clausule in komt dat hem toelaat om bij Real Madrid te tekenen. De kans is groot dat Real in de zomer probeert toe te slaan voor Hazard. Met zo'n clausule in het contract wordt het voor Hazard veel makkelijker om zijn droom te realiseren.

Anderzijds hoeft Chelsea niet zomaar toe te happen op het voorstel van Hazard. De Rode Duivel ligt nog tot 2020 onder contract. Het is dus niet dat hij zomaar gratis de deur uit kan lopen. Hazard zou bij een nieuwe deal 340.000 euro per week gaan verdienen. Daar is de Belg het allemaal over eens, alleen die Real Madrid-clausule kan een behoorlijke struikelblok zijn. Dat meldt El Mundo Deportivo.

Enkel met oog op Real?

Als Hazard die clausule in zijn contract krijgt, dan opent dat pas echt de deuren voor Real. De Koninklijke zou hem dan aan een gelimiteerde transfersom kunnen overnemen. Daarom vreest men bij Chelsea dat Hazard dat nieuwe contract vooral gebruikt om zijn transfer naar Real Madrid veilig te stellen.

Poll: Denk jij dat Hazard naar Real wil?

TAGS  I  Hazard  I   Chelsea  I   Real Madrid

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024