'Deze topclub activeert ontsnappingsclausule Griezmann'

'Deze topclub activeert ontsnappingsclausule Griezmann'
Dinsdag 27 februari 2018 - 23:59   I  

Er lijkt eindelijk een einde te komen aan de transfergeruchten rondom Antoine Griezmann. De aanvaller van Atlético Madrid werd de voorbije maanden aan elke topclub in het westelijk halfrond gelinkt maar nu heeft een Spaanse topclub besloten om de ontsnappingsclausule van de Fransman te lichten.

Na maanden van geruchten lijkt de transfer van Antoine Griezmann eindelijk in kannen en kruiken te zijn. De Catalaanse krant Sport en radiozender Catalunya Ràdio bevestigen dat de Franse aanvaller aan het einde van het seizoen naar Barcelona verkast. In Catalonië moet Griezmann, samen met Lionel Messi, Luis Suarez, Philippe Coutinho en Ousmane Dembélé onderdeel worden van een nieuwe 'fantastic five'. 

Onder meer Manchester United was heel lang in de race voor de aanvaller, die afgelopen winter ook openlijk flirtte met een overstap naar de Mancunians. José Mourinho besloot uiteindelijk om na Alexis Sánchez geen offensieve versterkingen meer te halen.

Verlaagde ontsnappingsclausule

Aan het einde van het seizoen wordt de ontsnappingsclausule van de 26-jarige aanvaller van 200 naar 100 miljoen euro verlaagd. Dat was een van de voorwaarden van Antoine Griezmann toen hij vorig jaar bijtekende. Atlético Madrid had namelijk tot de winterstop namelijk een transferembargo. Enrique Cerezo, de voorzitter van de Madrilenen, ontkent nog wel volmonds dat Griezmann bij Barcelona gaat tekenen.

Poll: Is de voorhoede van Barcelona niet overbezet indien Griezmann komt?

zondag 14 juli 2024

zaterdag 13 juli 2024

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024