Is deze Braziliaan de opvolger van Robben en Ribéry?

Is deze Braziliaan de opvolger van Robben en Ribéry?
Maandag 26 februari 2018 - 23:23   I  

Wie zal Arjen Robben en Franck Ribéry binnenkort opvolgen? Bayern München lijkt haar gewenste vervanger alvast te hebben gevonden in de Ligue 1. De Duitse grootmacht aast namelijk op een Braziliaanse buitenspeler met een prijskaartje van maar liefst 60 miljoen euro.

Zowel Arjen Robben als Franck Ribéry worden een dagje ouder. Beide buitenspelers zijn momenteel 34 jaar oud en Bayern München is dan ook genoodzaakt om tijdig op zoek te gaan naar een vervanger. Het antwoord op die zoektocht lijkt in de Ligue 1 te liggen, specifiek bij Bordeaux. Volgens het Duitse Bild zouden de eerste gesprekken over een transfer van Malcom, voluit Malcom Filip Silva de Oliviera, al achter de rug zijn.

Het Braziliaanse toptalent is momenteel dé smaakmaker van Bordeaux. In 2016 maakte hij voor 5 miljoen euro de overstap van Corinthians naar de Ligue 1. Ondertussen ligt het prijskaartje van de 20-jarige rechtsbuiten al een pak hoger. Volgens Bild vraagt Bordeaux maar liefst 60 miljoen euro voor de Braziliaan. Dat is ook niet geheel onlogisch: Malcom maakte tot nu toe 19 doelpunten voor de subtopper en bovendien gaf hij ook nog eens 15 assists.

 

Premier League

Bayern is echter niet de enige topclub die op Malcom aast. Ook Arsenal en Tottenham hadden het Braziliaanse toptalent maar al te graag ingelijfd tijdens de vorige wintermercato. Uiteindelijk versterkte Arsenal zich met onder meer Pierre-Emerick Aubameyang en Henrikh Mkhitaryan. Tottenham haalde een andere Braziliaan: Lucas Moura van Paris Saint-Germain.

Bekijk hieronder de weergaloze treffer van Malcom tegen Dijon (vanaf 00:43).

Poll: Is Malcom de geschikte opvolger voor Robben en/of Ribéry?

TAGS  I  Bordeaux  I   Arjen Robben  I   Franck Ribéry  I   Bayern München  I   Arsenal  I   Tottenham  I   Ligue 1  I   Premier League  I   Paris Saint-Germain  I   Aubameyang  I   Mkhitaryan

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023

donderdag 28 september 2023