Spelersvrouwen komen in opstand tegen Emery bij PSG

Spelersvrouwen komen in opstand tegen Emery bij PSG
Vrijdag 16 februari 2018 - 11:31   I   door Fabian Morren

Unai Emery ligt sinds de 3-1-nederlaag bij Real Madrid zwaar onder vuur bij Paris Saint-Germain. Vooral de defensieve aanpak in de tweede helft - hij wisselde Cavani voor Meunier - wordt hem zwaar aangewreven. Nu blijkt er ook nog eens kritiek te komen vanuit een heel andere hoek. Ook de spelersvrouwen roeren zich.

Zo zijn Jorgelina Cardoso en Isabele da Silva, respectievelijk de partners van Angel Di Maria en Thiago Silva, bijzonder boos. Zowel de Argentijn als de Braziliaan moesten vanaf de zijlijn toekijken in Bernabéu.

Voor Di Maria was dat dubbel spijtig, want hij keerde terug naar zijn voormalige club. Daar in de basis beginnen had bijzonder mooi geweest voor hem.

“Je doelen + je werk + je inspanningen = bank. Maar het zijn de vrouwen die er niets van kennen, zeker?”, schreef Cardoso op de sociale media. Cardoso is de vriendin van Di Maria. Mevrouw Silva uitte dan weer serieuze vraagtekens bij de tactiek van Emery via Instagram Stories. Nee, gezellig kan je het momenteel niet noemen in Parijs.

Poll: Begrijp jij de frustratie van de spelersvrouwen?

TAGS  I  PSG  I   Di Maria  I   Emery  I   shw

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022

vrijdag 2 december 2022