AA Gent leert Club Brugge weer wat verliezen is

AA Gent leert Club Brugge weer wat verliezen is
Zondag 28 januari 2018 - 16:16   I  

AA Gent en Club Brugge hadden de eer om 'Super Sunday' op gang te trappen. AA Gent kon een zwak Club Brugge nog eens een nederlaag toe dienen. De kloof wordt zo ietsje kleiner tot 18 punten.

Leko koos voor deze wedstrijd voor Vossen in de spits naast Wesley en Tomecak op de rechterflank. Een succes werd dat niet, want Club Brugge leek helemaal niet op die geoliede machine die het dit seizoen is geworden. De kansen waren in de eerste helft voor AA Gent, maar scoren lukte niet.

In de tweede helft lukte het wel voor AA Gent. Andrijasevic kon de hoekschop van Kalu, misschien wel zijn enige goede hoekschop van de wedstrijd, binnenkoppen via de rug van Vanaken. Iets later ging Denswil even aan het truitje trekken van Yaremchuk. Strafschop was het verdict. Gigot knalde die eerst nog op Gaboelov, maar Kalu was goed gevolgd.

Een terugkeer zat er voor Club Brugge deze keer niet meer in, al kwam Diaby nog heel dicht bij de aansluitingstreffer. Leko zal toch wat moeten bijsturen, want het programma van Club is de komende weken loodzwaar. AA Gent doet een uitstekende zaak met deze overwinning.

Poll: Zit Club Brugge nu in een dipje?

TAGS  I  Club Brugge  I   AA Gent

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024