Alexis Sanchez biedt 1.000 euro voor seks met studente: "Je bent heet"

Alexis Sanchez biedt 1.000 euro voor seks met studente:
Zondag 21 januari 2018 - 08:45   I   door Redactie

Vlak voor zijn transfer naar Manchester United komt Alexis Sanchez nog in opspraak. De Chileen zou 1.000 pond (1.134 euro) geboden hebben aan een student voor seks. Dat deed hij allemaal achter de rug van zijn huidige vriendin Maythe.

Sanchez had een vriend naar Paulina gestuurd in een bar. "Er was een man die naar mij keek en glimlachte. Ik wist niet wie hij was", vertelt ze aan The Sun. "Hij bleef me maar aankijken en glimlachen. Het was een beetje raar."

Toen kwam een man naar voren en die zei dat er een special guest was en dat hij echt geïnteresseerd was om kennis te maken met Paulina. Ik kende hem niet, maar hij vertelde me dat het Alexis Sanchez, een voetballer van Arsenal was. Ik had nog nooit van hem gehoord."

"HIj vroeg me of ik voor Alexis een prijs kon maken om met mij te vrijen. Ik was geschokt. Ik maakte een grapje en zei 10.000 pond", aldus Paulina, die haar telefoonnummer gaf aan de vriend van Sanchez.

Whatsapp

Daarop begon de voetballer zelf berichten te sturen via Whatsapp. Aanvankelijk bood hij 500 pond voor seks, later verhoogde hij dat naar 800. "Als ik kon zou ik je kussen. Ik vind je geweldig. We kunnen kussen en vrijen. Ik vind je heet."

Die berichten werden allemaal vanuit de bar gestuurd, waar zijn vriendin Maythe bovendien ook aanwezig was. Sanchez gaf haar bij het weggaan uit de bar 1.000 pond. Hij liet ook zijn adres van zijn flat in Kensington achter en zei dat een vriend haar zou binnenlaten.

Toen Paulina bij de flat aankwam, werd ze vriendelijk ontvangen. "Hij gaf me een striptease. Hij danste voor mij voor de lol en deed zijn bovenste uit. Hij heeft een fantastisch lichaam en is echt grappig." Uiteindelijk zou ze vier keer de flat van Sanchez bezocht hebben.

"Klootzak"

Paulina werd naar eigen zeggen verliefd op hem. Ze dacht dat het het begin van een relatie zou zijn. Dat draaide echter anders uit. "Ik kwam erachter dat hij een vriendin had. Al die tijd had hij daar niks over verteld. Toen ik een foto van hen samen zag, wist ik genoeg. Het leek allemaal echt. Nu denk ik dat hij een klootzak is. Het maakt me echt kwaad."

Poll: Vind jij dit kunnen van Sanchez?

TAGS  I  Alexis Sanchez

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024