Klopp geeft Mignolet ferme opdoffer vlak voor topper tegen City

Klopp geeft Mignolet ferme opdoffer vlak voor topper tegen City
Zondag 14 januari 2018 - 16:27   I  

Liverpool neemt het straks op tegen Manchester City. Het is dé wedstrijd van het seizoen en door het puntenverlies van Arsenal kan Liverpool een gouden zaak doen met het oog op Europees voetbal.

Klopp heeft nu beslist om Mignolet niet in doel te zetten. Hij geeft de voorkeur vandaag aan Loris Karius. Het is niet de eerste keer dit seizoen dat hij zijn doelman wisselt, maar voor een absolute topper is deze keuze toch zeer vreemd.

Het lijkt er bovendien op dat Mignolet nu voor een tijdje op de bank kan belanden, want volgens Klopp blijft Karius gewoon in doel staan als hij het vandaag goed doet. "Met doelmannen moet je het op deze manier doen. Ik zou kunnen zeggen dat de beslissing alleen voor vandaag telt, maar als hij het vandaag goed doet dan speelt Karius ook volgende wedstrijd", aldus Klopp.

Een stevige uppercut dus voor Mignolet, die alweer een topwedstrijd aan zijn neus ziet voorbijgaan. Als Karius het dan ook nog eens goed doet vandaag, dan krijgt de Rode Duivel nog een extra opdoffer te verwerken.

Poll: Snapt u de beslissing van Klopp?

TAGS  I  Liverpool  I   Mignolet  I   Klopp  I   Karius  I   Manchester City

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024