Gaat Lestienne bij deze Belgische topclub aan de slag?

Gaat Lestienne bij deze Belgische topclub aan de slag?
Maandag 08 januari 2018 - 13:44   I  

Maxime Lestienne staat op het punt om zijn huidige werkgever Rubin Kazan te verlaten. Het is nog niet helemaal duidelijk waar de toekomst van de Belgische vleugelaanvaller ligt, maar het is mogelijk dat Lestienne terugkeert naar België.

Zo werd Lestienne tijdens de voorbije weken al eens voorzichtig in verband gebracht met een terugkeer in de Jupiler Pro League. De gewezen speler van Club Brugge moet zijn carrière opnieuw in de rails krijgen, en een stap terug naar de Belgische competitie zou hem daarbij kunnen helpen.

Club Brugge? Het is niet duidelijk of de huidige leider zit te wachten op een terugkeer van zijn gewezen smaakmaker. In het 3-5-2-systeem van Ivan Leko lijkt er niet meteen een plaats weggelegd voor Lestienne.

Het is niet uitgesloten dat enkele andere Belgische (top)clubs straks een poging wagen om Lestienne binnen te halen. Zijn looneisen vormen mogelijk wel nog een struikelblok. Vanuit het buitenland is het Duitser Werder Bremen alvast kandidaat om Lestienne in te lijven.

Poll: Hoop jij Lestienne terug te zien in België?

TAGS  I  Lestienne  I   Rubin Kazan  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   Standard  I   RC Genk  I   AA Gent  I   Oostende  I   Werder Bremen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024