Topper stilgelegd na rellen, maar Lierse wint van Beerschot Wilrijk

Zaterdag 06 januari 2018 - 22:46   I

De wedstrijd tussen Lierse en Beerschot Wilrijk in 1B is zaterdagavond een hele poos stilgelegd wegens rellen op de tribunes. Na een pauze van een halfuur werd de match opnieuw op gang gefloten.

Fans van beide ploegen gooiden met bengaals vuur en andere voorwerpen naar elkaar, waardoor scheidsrechter Van Damme aan het begin van de tweede helft besliste om de match tijdelijk te staken.

Frédéric Frans en Hernan Losada, de kapiteins van Lierse en Beerschot Wilrijk moesten hun fans tot kalmte aanmanen. Na een oponthoud van dertig minuten kon er weer gevoetbald worden.

Lierse wint

Voor de volledigheid: er werd ook nog gevoetbald op het Lisp. Joachim en Camargo hielpen Lierse aan een 2-0-voorsprong. Mbombo zorgde na de rellen voor 2-1, maar verder kwam Beerschot Wilrijk niet meer.