'Deze 3(!) Belgische topclubs dromen van Bryan Ruiz'

'Deze 3(!) Belgische topclubs dromen van Bryan Ruiz'
Woensdag 03 januari 2018 - 10:55   I  

Nu de transferperiode op volle toeren draait zetten verscheidene voorzitters wat spelers in de kijkers. Zo gebeurde ook met Bryan Ruiz, de ex-speler van AA Gent die momenteel bij het Portugese Sporting speelt.

Ruiz viel dit seizoen volledig uit de gratie bij de Portugese topclub, maar werd in november toch opnieuw opgevist. Veen soelaas bracht dat niet, want op meer dan enkele korte invalbeurten mocht de Costa Ricaanse international niet rekenen.

In een interview heeft voorzitter Bruno de Carvalho nu de deur op een kier gezet voor een vertrek van Ruiz. "Normaal gezien is het niet de bedoeling om Ruiz te laten gaan. Dat zeg ik nu, er kan uiteraard nog veel veranderen", aldus de voorzitter.

Dat brengt enkele Belgische topclubs ongetwijfeld opnieuw aan het dromen. Zo zou AA Gent bij de fans kunnen scoren met een terugkeer van de smaakmaker en bovendien zou hij een geweldige aanwinst zijn voor dit AA Gent.

Ook twee andere topclubs werden in verband gebracht met de Costa Ricaan. Zo zou Standard al een tijdje hengelen naar zijn diensten. Nu Anderlecht ook nog interesse toont in Edmilson Junior kan de transfer bovendien in een stroomversnelling komen.

Anderlecht daarentegen zou wat offensieve ervaring en creativiteit zeker en vast kunnen gebruiken. Niet alleen kan Ruiz op de flanken uit de voeten, ook als hangende spits of als aanvallende middenvelder kan Ruiz uitgespeeld. Een speler die past bij het huis en die de nodige polyvalentie en ervaring heeft om in het systeem van HVH te spelen.

Poll: Wie van de drie kan Ruiz het meeste gebruiken?

TAGS  I  Bryan Ruiz  I   Anderlecht  I   Standard  I   AA Gent

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023