'Sterrenensemble PSG krijgt nóg meer vorm dankzij deze toptransfer'

'Sterrenensemble PSG krijgt nóg meer vorm dankzij deze toptransfer'
Dinsdag 12 december 2017 - 13:09   I  

De rijke investeerders achter Paris Saint-Germain pompten afgelopen zomer al héél wat geld in de ploeg door onder meer Neymar én Kylian Mbappé vast te leggen. Maar in Parijs blijven ze hongerig.

Maandag kon u hier al lezen dat PSG zijn zinnen op Gianluigi Donnarumma heeft gezet. De Franse topclub is niet bepaald tevreden over de huidige doelmannen (Aréola en Trapp, nvdr.) en zal de komende maanden dan ook volop inzetten op een nieuwe nummer 1.

Volgens diverse Italiaanse media zou PSG zelfs al in onderhandeling zijn met Mino Raiola, de nogal excentrieke zaakwaarnemer van Donnarumma. Raiol behartigt ook de belangen van onder meer Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic en Romelu Lukaku.

Sterrenensemble

De Nederlander met Italiaanse roots staat erom bekend om in de meeste gevallen absolute toptransfers te regelen voor zijn spelers. In navolging van Pogba en Lukaku hoopt hij nu ook Donnarumma aan een spraakmakende transfer te helpen.

Hoeveel PSG veil heeft voor Donnarumma is vooralsnog niet duidelijk, maar het zal ongetwijfeld om vele miljoenen gaan. In Parijs hopen ze hun sterrenensemble op die manier nóg maar eens wat extra vorm te geven.

Poll: Zou dit een goeie transfer zijn voor PSG?

TAGS  I  Donnarumma  I   Milan  I   PSG  I   Raiola  I   Neymar  I   Mbappé

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022